Idiomes

QUI SÓC


Sóc un fotograf llicenciat en biologia. Durant molts anys vaig treballar com a professor i com a comercial d'un important laboratori farmacèutic, però la meva passió per la fotografia em va fer abandonar una feina segura per a formar-me com a fotògraf i dedicar-m'hi professionalment.

He fet cursos d'especialització a l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya i a l'escola de fotografia La Màquina de Madrid. També he estat assistent del fotògraf Òscar Rodbag.

He publicat reportatges a les revistes Descobrir Catalunya i Experiències. Al gener de 2017, amb la Maria Rosa Vila hem posat en marxa l'empresa de serveis fotogràfics La General Fotogràfica.

Sóc un fotògraf metòdic, tinc bon ull per la composició i estic entrenat en l'art de capturar imatges de qualsevol espai amb la millor llum i estil. Quan faig fotos utilitzo totes les meves habilitats per a crear imatges atractives i suggeridores, però penso que és la gran dosi d'entusiasme que li poso al meu treball que fa que les meves imatges tinguin tan bona acollida.

Et convido que vegis les meves fotos d'aquesta web, de la meva pàgina professional de La General Fotogràfica, i dels meus perfils de Flickr i de l'Instagram.
Copyright © Magí Sanjosé · 2020

Pàgina optimitzada per a Chrome y Firefox